Altınova Ruhi Sunar İlkokulu

Belgegeçer : 0 242 340 07 09
WEB https://altinovaruhisunario.meb.k12.tr
Adres : Altınova Menderes Mahallesi 9. Sokak No65 Kepez/ ANTALYA
VİZYON : Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize, insan haklarına saygılı ve duyarlı, eleştiren, akılcılık ve bilime önem veren, araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştiren, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlayarak bilgili becerikli ve kendisine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onları çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirerek devletinin ve milletinin çıkarlarını en yüksek seviyede koruma ve savunmalarını sağlamaktır.Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren işini iyi yapan nesiller yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğlenci İkili Öğretim
Saatler : 08:10-12:50...13:10-18:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : MEYDAN YOLCU TOPLAMA VE DAĞITIM MERKEZİNDEN 503 NOLU OTOBÜS OKUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇEREK SİZİ OKULUMUZA ULAŞTIRIR. AYRICA 526 NOLU OTOBÜSTE HEMEN OKULUMUZA YAKIN BİR YERDEN GEÇER (500 METRE) BU OTOBÜSE DE BİNEREK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri : BÖLGEMİZ FARKLI İLLERDEN SÜREKLİ GÖÇ ALAN BİR BÖLGEDİR. BÖLGEDE SERA FAALİYETLERİ YOĞUNLUKTADIR. AYRICA BİR ÇOK FARKLI SEKTÖRLERİN ANA DAĞITIM VEYA ANA BAYİİLİKLERİNİN BULUNDUĞU İŞ YERLERİ DE ÇOK SAYIDA OLDUĞU BİR BÖLGEDİR.İMAR ÇALIŞMALARI TAMAMLANMADIĞI İÇİN BÖLGEDEKİ BİNALAR HALEN ÇOĞUNLUKLA GECE KONDU KONUMUNDADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL:7 KM İLÇE:5 KM
Kontenjan Bilgileri :